GBP Heerde is trots op Skeelerclub Oost-Veluwe!

GBP Heerde is trots op Skeelerclub Oost-Veluwe!Vanavond is in de gemeenteraad van Heerde een raadsvoorstel behandeld dat als doel heeft om de Skeelerclub Oost-Veluwe een subsidie van 91.250 euro te verstrekken om een nieuwe skeelerpiste aan te leggen. In de oude (in 2015 aangelegde) piste zijn scheuren ontstaan door constructiefouten die volledig buiten de schuld van de vereniging om gemaakt zijn.

De vereniging heeft haar inzet en passie getoond door in voorbereiding van deze aanvraag zelf al werkzaamheden te verrichten Daarnaast doet ze ook op financieel gebied zelf een flinke duit in het zakje. Ze neemt ruim twee derde deel van de kosten voor eigen rekening!

In de voorbereiding heeft de Skeelerclub bovendien onderzoek gedaan naar o.a. de coating en wordt er al uitvoerig getest. Dit geeft aan dat ze er alles aan doet om nieuwe teleurstellingen te voorkomen.

GBP Heerde is trots op de Skeelerclub Oost Veluwe! In onze ogen is de SKOV een visitekaartje van onze gemeente! Ze is er in 2018 zelfs in geslaagd een WK naar Heerde te halen! Hiermee heeft de verenging duidelijk haar internationale uitstraling getoond.

Als partij zijn voor inclusiviteit: Voor iedereen moet er in onze gemeente een passende sport te beoefenen zijn! De schaats-/skeelersport wint aan populariteit en niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak op pak ‘m beet een voetbalveld of tennisbaan.

Redenen genoeg voor GBP Heerde om positief tegenover het verstrekken van deze subsidie te staan en wij hebben dan ook zonder twijfel ingestemd met dit voorstel!
SKOV, wij zijn trots op jullie en wensen jullie veel succes bij de vervanging van de piste!

Geen reacties

Je reactie toevoegen